Wanita dalam susu getah

Sasha Grey

Bryci

Alisha King

Presley Maddox

Jodie Gasson

Justine Joli

Misty Sky

Natalia Forrest

Bryci

Ola Ademola

Julie Night

Lolly Blond

Asa Akira

Jasmine Black

Dorina Golden

Jennifer Max

Anita Pearl

Freya Haseldine

Judith Fox

Jennifer Love

Kedai Lulu: Kot Muslimah & Jubah Dress Muslimah yg Cantik

Alexis Silver. Telekung lycra vs telekung cotton | Suri Raudhah

Aku tengok sekarang ni telekung jenis kain lycra memang tengah hangat di pasaran. ... Selesa lagi pakai telekung kain cotton kot..Ni bagi aku la..Lain orang lain ...

Jenna Jameson. www.emalinmohd.blogspot.com

Kain lycra di sini pun baru RM9.00 semeter. Jika tempah baju di sini pun boleh siap dalam masa sehari. Ada yang menempah blouse kain jeans bercorak hanya RM55.00 ...

Jennifer Dark. It's my blog...semuanya tentang aku.....: Perut kerap rasa ...

Maaf Zahir Batin. dah nak abes raya kot br buat entry psl raya, takpe la janji ado. buat kenang-kenangan. ko... 10 months ago Blog Azim Nick.

Angelina Valentine. Tentang rasa...: Pencarian berjaya!!

Nama je kot. Haha. Selain tuh, aku jgk ambk kain lycra polcadot, 3 helai. hehe.. 3 Chiffon + 3 Lycra = 6 kain. Pehh, banyak borong. ngeh3. Biru muda.

Dita Von Teese. cerita tentang SEGALA: DIY : Soft Inner Dari Tudung Terpakai

Kebetulan saya ada sehelai shawl lycra yang dah lama ... jadi semua saya dah buat jadi inner dan fikir-fikir elok juga jika dibuat tutorial DIY kot-kot ada kawan ...

Veronica Avluv. MaDam AzrA FesYeN: KOD JARUM MESIN JAHIT

... kot la!hehehe..tetiba blur lak!kuang kuang kuangggg ... agak2 sesuai x mesin ni digunakan utk jahit tepi tudung yg material nya lycra, chiffon, koshibo ...

Porchia W. Ruang berkongsi "cerita" dan "ilmu jahitan": Maxi Skirt

ok ..kain ni kacanggg je buatnyer...boleh beli jersi..lycra..atau cotton untuk tshirt ... ckp kot kalau tak nk kembang meriah...dn kalau saiz awa kecik heee..

Ola Ademola. cujen the lejen: June 2013

Dah la lawa gileeeeee kot prada lace tu. Sape yang tak tau prada lace tu camne. ... Material from DENIM LYCRA. Denim lycra ni tak sama tau macam plain lycra yang ...

Randi Wright. Jarum Emas untuk Jahit Lycra | Dunia Jahitan MizaEija

Jarum Emas untuk Jahit Lycra Share. Posted by Miza Eija at 12 ... Inilah rupanya. ME beli 2 saiz. 11 & 13. Tapi yg 13 tu agaknya tak sesuai kot, benang ...

Christine Vinson. KENALI FABRIK PART I: CREPE, JACQUARD, CHIFFON DAN LYCRA

... blaus fishtail aku ri tu kan jenis lycra cotton. siyes aku suka lycra cotton ni sbb sifat ... hehe..oraitla rasanya cukup la tu kot. sok lusa sambung lagi ...

Gigi Ferari. Borong Kain Cotton - Home | Facebook

Bila ada je post pasal LYCRA PRINTED pastinya 'peminat-peminat tegar' kain ni akan scroll habisss ... Susah kot nak jumpa penjual2 tegar kain lycra ni kat online ...

Alexis Silver. Trip Bandung : Toko Kain Vogue Di Pasar Baru Trade Centre ...

... entertain abang ipar aku ni bila aku tanya pada salah seorang pekerja di situ... Agaknye abang ipar aku ni ada share kot... Hehehehe ...

Kayden Kross. Tudung Bawal Ruffle Terkini - Home | Facebook

Kot-kot la hampa nak beli nanti raya senang nk wat ayaq orang datang..bancuh susu anak..cuci beras,basuh sayur.. ... Lycra yang diimport dari Korea

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23

2017